Пътищата на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас се пресичат през 1998

...
Пътищата на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас се пресичат през 1998
Коментари Харесай

Специалният ден за Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс

Пътищата на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас се пресичат през 1998 година по време на кино фестивал. Едва ли тогава някой е предполагал, че тази среща ще се окаже съдбоносна.

През 2016 година, осемнадесет години по-късно, в " Шоуто на Джонатан Рос " той споделя, че е ухажвал бъдещата си брачна половинка по много чудноват метод.

" Половин час откакто са бяхме срещнали, ѝ споделих: " Знаеш ли, аз ще бъда татко на децата ти ", спомня си Майкъл. Отговорът, който последва от нейна страна, е: " Чувала съм и съм гледала доста за теб и мисля, че е време да ти пожелая лека нощ. "



В последна сметка Катрин приема да излезе с артиста. От там нататък нещата се развиват по мед и масло, и Майкъл в действителност се оказва прав за бъдещето си с неговата обичана.

През 2010 година двамата подписват брак, а през днешния ден са горди родители на две деца: Дилън (22 г.) и щерка Карис (19 г).

Освен общия житейски път, двамата споделят и... обща рождена дата. Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас честват своя рожден ден на 25 септември. За специфичния празник актрисата качи фотография в Инстаграм с думите: " Това е нашият рожден ден! След като 24 години честваме нашия специфичен ден дружно, аз към момента го чакам с неспокойствие. Обичам те! За твое здраве! "



Дъглас също не пропусна да означи мотива. В неделя, 25 септември, той разгласява сантиментална тяхна фотография в  Инстаграм. Двамата са облечени задачите в бяло, позирайки прегърнати на фона на Тадж Махал.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР